Mamă cu bebeluș

Ura, bebelușul meu are primii dințișori!

Anaftin® Baby Gel gingival este ajutorul bebelușului în dentiție!

Imaginea ambalajului - Anaftin® Baby Gel Gingival
Date despre erupția dentară

Primii dințișori ai copilului meu – cum îl pot ajuta

Iată-i în sfârșit – primii dințișori ai copilului dumneavoastră. Fericirea vă poate fi umbrită însă de simptomele de suferință ale bebelușului – acesta poate fi iritat și plânge mai frecvent, pofta de mâncare poate fi diminuată, somnul se poate deregla și începe să saliveze în exces.

Anaftin®Baby Gel gingival a fost conceput în mod special pentru reducerea disconfortului și durerii cauzate de dentiție la bebeluși. Acesta este un sprijin în timpul erupției dentare și asigură reducerea simptomelor neplăcute prin formarea unei membrane invizibile. Aceasta crează un mediu hidratant ideal pentru vindecarea țesutului afectat.

Ajutați-vă bebelușul în dentiție cu Anaftin® Baby Gel gingival.

Date despre erupția dentară

Bebelușul dumneavoastră avea dințișori chiar și înainte de a se naște. Aceștia erau ascunși în mandibulă. La aproximativ 4 – 6 luni de viață, acei mici muguri dentari se transformă în dinți de lapte sub gingii, care încă îi protejează.

Aflați mai multe
Bebeluș cu mama și tata
Bebeluș cu inel de dentiție

O perioadă specială pentru bebelușul meu

În timp ce unii bebeluși v. Motivul este următorul: regiunea erupției dentare este frecvent asociată cu senzații neplăcute de presiune și tensiune în maxilare, deoarece circulația sangvină intensă și permeabilitatea vasculară crescută pot duce la dezvoltarea edemului.

Aflați mai multe

Diminuarea durerii și disconfortului bebelușului meu

Pentru a face procesul de dentiție mai suportabil pentru bebelușul dumneavoastră și a diminua disconfortul asociat acestuia, poate fi de ajutor să muște o linguriță de plastic sau un inel de dentiție.

Aflați mai multe
Bebeluș plângând
Ilustrație a izolării dinților în erupție cu ajutorul Anaftin® Baby Gel Gingival

Izolarea versus analgizare

La adulți, analgezicele sunt utilizate pentru reducerea durerii. Unele dintre ele sunt aprobate și pentru copii, fiind una din ultimele remedii la care se apelează în dentiție. Cu toate acestea, efectele acestor medicamente asupra sistemului nervos sensibil al bebelușului trebuie evitate pe cât de mult posibil.

Aflați mai multe

Când avem nevoie de consultația pediatrului?

Atunci când temperatura corpului ajunge la 38.5 ° C, temperatura ridicată durează mai mult de 2 zile sau copilul plânge neîncetat, ar trebui să discutați cu medicul pediatru.

Aflați mai multe
Bebeluș la medic
Mamă cu bebeluș în perioada de dentiție

Anaftin® Baby Gel Gingival

Anaftin® Baby Gel Gingival este un gel oral bio-adeziv. Acesta formează rapid o membrană invizibilă, care protejează gingiile de disconfort și durere. Ingredientele sale naturale ajută la reducerea durerii și inflamației din regiunile afectate.

Aflați mai multe