Date despre erupția dentară

Izolarea versus analgizare

Analgezicele sunt remedii utilizate pentru diminuarea durerii. Cu toate acestea, ele pot avea efecte adverse.

Ilustrație a izolării dinților în erupție cu ajutorul Anaftin® Baby Gel Gingival

Anaftin® Baby Gel Gingival reduce disconfortul

La adulți, analgezicele sunt utilizate pentru reducerea durerii. Unele dintre ele, precum Paracetamol și Ibuprofen sunt aprobate și pentru copii, fiind una din ultimele remedii la care se apelează în dentiție. Prin urmare, dacă nimic altceva nu ajută, contactați medicul pediatru și cereți părerea lui cu privire la utilizarea acestor remedii. Cu toate acestea, efectele acestor medicamente asupra sistemului nervos sensibil al bebelușului trebuie evitate pe cât de mult posibil.

Unii părinți tind să utilizeze geluri sau fluide anestezice locale, disponibile fără prescripție medicală. Multe dintre aceste remedii conțin benzocaină sau lidocaină. Aceste substanțe pot determina dereglări rare, dar severe, copiii mai mici de 2 ani prezentând un risc deosebit. Deoarece gelul poate fi înghițit de către bebeluș, autorități precum FDA (Agenția pentru Alimente și Medicamente) din SUA nu recomandă utilizarea acestor geluri bebelușilor în perioada dentiției.

Anaftin® Baby Gel Gingival nu conține analgezice sau alcool. Ingredientele speciale ale acestui gel formează rapid o membrană protectivă la suprafața gingiilor edemațiate afectate de erupție, creând un efect calmant și de reducere a durerii. Un aplicator special conceput permite aplicarea directă și igienică pe suprafața regiunilor afectate. Perișorii fini din silicon masează atent gingiile, astfel creând un efect adițional de reducere a disconfortului și durerii.

Смеющийся ребенок с первыми зубами

Noul Anaftin® Baby Gel Gingival a fost conceput special pentru a reduce disconfortul și durerea cauzată de erupia dentară la bebeluși. Ingredientele sale naturale reduc durerea și inflamația din regiunile afectate și asigură calmarea efectivă a simptomelor neplăcute.